Rólunk

SZÍVVEL-LÉLEKKEL

Öreg Tutajos - Zsiga Mihály - Tutajos Hajófelszerelés

SZÍVVEL-LÉLEKKEL

A Tutajos Hajófelszerelés webáruházat azért hoztuk létre, mert a hajózáshoz és a karbantartáshoz szükséges termékekkel kapcsolatos tapasztalatainkat akarjuk megosztani más hajótulajdonosokkal.

Hajózási üzemeltetési vezetőként láttam, hogy sokan ugyanazt a rögös utat járják be, amit én is a kezdetek kezdetétől, és a saját kárukon kénytelenek kitapasztalni a hajóik fenntartásának ügyes bajos fortélyait, elhatároztam, hogy szakmai trükkökkel segítek, hogy mit és hogyan érdemes használni és csinálni, és mit nem tanácsos vagy nem érdemes.

Ezért azokat a termékeket ajánljuk, amiket mi is használunk, és amikbe nyugodt szívvel érdemes befektetni, mert az idők során nekünk is a legjobban beváltak. A vásárlásnál, amiben szükséges, hasznos tanácsokat adunk, hogy ezzel is megkönnyítsük a helyes választást, az eredményes felhasználást, és a kudarcok sikeres kiküszöbölését.

Ha többet szeretnél tudni a szezonális karbantartásokról, műhelytitkokról, akkor érdemes feliratkoznod az Öreg Tutajos hírlevelünkre. Ott baráti alapon, rendszeresen megosztom veled is mindazt, amit én teszek azért, hogy a hajóink, melyeket bérbe is kiadunk, a lehető legköltséghatékonyabban, mindig kiváló állapotban lehessenek.

A kulcs a rendszeres odafigyelés, törődés, mert hosszú távon sokkal többet lehet megtakarítani a megelőzéssel, mint amennyibe a nagyobb problémák kijavítása kerül.

Az általános karbantartó munkák nagy részét bárki meg tudja tanulni és el tudja végezni, akinek van egy kis kézügyessége, és ha speciális szakmunkára van szükség, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani a számunkra hosszú évek alatt jól bevált partnereinket is.

Jó vásárlást, sikeres felújítást és kellemes hajózást kívánunk!

A MI HAJÓS KALANDUNK

20 éve, egy nyaralás alkalmával kezdődött, és gyakorlatilag szerelem volt első látásra. Amikor a Balatonon srácokat láttam egy hajóról a vízbe ugrálni, magával ragadott a hangulat varázsa. Az gondoltam, ez nekem is nagyon bejönne, és ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kipróbáljam. Elmentem egy hajós iskolába, és ősszel már meg is vettem az első hajómat.

Idővel lett még egy hajóm, és mivel ezermester típus vagyok, megtanultam a karbantartás csínját-bínját. Megszerettem igényesen csinálni, és a javítások a vitorláshobbim részévé váltak.

Vitorlázásaink során minden kikötőt bejártunk, míg végül Gyenesdiáson találtuk meg azt a hajós klubot, amit kerestünk. Nagyon megszerettük, mert amellett, hogy csodálatos helyen van, nagyon jó a baráti társaság, aktív a közösségi élet, egyesületen belüli versenyek, bulik, közös hajótúrák és kalandok.
A vitorlázás iránt érzett szenvedély, valamint az egyesület szellemisége – ahol a vitorlázás népszerűsítése a cél – alakította úgy, hogy hajóinkat bérbe adjuk, és ezzel elérhetővé tesszük ezt a varázslatos élményt mások számára is:
Vitorlással a Balatonon >

AJÁNLOTT PARTNEREINK

Vitorla készítés és javítás, téli és nyári hajó takarók, ponyvák és napvitorlák

Vitorla készítés és javítás, téli és nyári hajó takarók, ponyvák és napvitorlák
Balaton Vitorla >
8373 Rezi, Hársfa sor 19.
Pálfiné Marika
Tel: +36 30 572-8009


Hajókovács

Hajókovács Kft.
Kovács Norbert Ügyvezető
+36 20 364-8448